Follow us

Welcome to the Future of Cycling Safety

Sharen vs RAz Pro logo

Raz Pro bestellen

Dit is Raz Pro

Raz Pro
Raz Pro is een uiterst compact en oplaadbaar achterlicht voor alle type fietsen en dit met de mogelijkheid tot controle over een hele resem van verlichtingspatronen en uitzonderlijk slimme functies!

Tevens heeft de lamp een aantal zeer specifieke en coole automatische functies waaronder rem en team synchronisatie!!! Raz Pro is enorm doordacht ontwikkeld door en voor fietsers en hierdoor uiterst handig in gebruik.

Check zeker onderstaande video of Raz Pro voor jou iets kan betekenen.
 
Image
Raz is een slim fietsachterlicht gebouwd voor jou veiligheid en ontworpen met het oog op een unieke fietservaring in groep. Raz Pro is uitgerust met 12 kleuren LED's met hoge helderheid, rem-en obstakelwaarschuwingen.Tevens voorzien van omgevingslichtsensoren en de eerste in zijn soort met een automatische groepssynchronisatie functie, hierdoor houd Raz je dag en nacht volledig zichtbaar.
 

Raz Pro bestellen

Raz Pro houdt je veilig en zichtbaar.

Full-color (download de app voor meer mogelijkheden)

Image

8 licht variaties

Image
De belangrijkste taak van een achterlicht is om je zichtbaar te maken. Raz Pro is hierin een echte expert! De spectaculaire stralingshoek van 270 graden en de 60 lumen helderheid zorgen ervoor dat je tot 1000m afstand wordt opgemerkt. Dit maakt Raz Pro een geweldige partner voor pendelaars en schoolgaande jeugd! Als sportieve fietser is deze lamp jouw ideale partner tijdens je late trainingen in het donker. Fiets je regelmatig in groep dan is de unieke groepsynchronisatie functie een unieke ervaring en zorgt deze functie ervoor dat je in groep van een ongeziene zichtbaarheid geniet!
 

Raz Pro is een echte teamspeler

Groepsynchronisatie

Image

Vrij te kiezen of groepssyncronisatie

Image
Raz Pro wordt geleverd met een innovatieve groepssynchronisatie functie die alle Raz Pro lichten onmiddelijk op hetzelfde tempo schakelt en hiermee een uniek en extra veiligheidsgegeven teweegbrengt. Zodra groep-sync* ingesteld staat via de app gaat de lamp automatisch opzoek naar andere Raz pro's in de buurt en begint ogenblikkelijk alle lampen aan hetzelfde tempo te laten knipperen. Je kunt de functie aanpassen en één van de twee opties voor synchronisatie kiezen. In de vrije stand gaat jou lamp opzoek naar elke (niet in teammodus) Raz Pro in de buurt, kies je voor de  teammodus dan zoekt Raz pro alleen naar een vooraf ingestelde code van jou team.

*Om de groepsynchronisatie te activeren moeten alle Raz Pro's in dezelfde modus worden geplaatst.
 

Zichtbaarheid ten top

Perfect voor avondritten als team

Image

Perfecte zichtbaarheid ook overdag dankzij de heldere LED's

Image
Raz Is enorm veelzijdig. Je kan kiezen uit een volledige reeks kleurenopties zodat ook overdag je zichtbaarheid extra gegarandeerd wordt. Via de app kan je allerlei extra kleuren en opties selecteren.
 

Tot 46h op één batterijlading

Image
Raz Pro kan eenvoudig worden opgeladen dankzij de magnetische oplader. Een oplaadbeurt is genoeg voor 46h standaard gebruik, wat meer dan voldoende is voor dagdagelijks gebruik en lange ontspannende fietstochten. Opladen kan binnen de 2h indien de batterij volledig ontladen is.

Raz Pro bestellen

Installatie

Helm en zadelpen installatie (RX1- standaard bij de bestelling)

Image

Zadelrail installatie (RX2- als optie leverbaar)

Image
Raz Pro wordt geleverd met een Twist & Lock bevestiging en optionele beugels voor op zadelrail of helm. Zo kan u het achterlicht op een mum van tijd op zijn plaats bevestigen en ben je zeker van een stevige en stabiele bevestiging zodat Raz Pro zelfs onder de meest extreme omstandigheden op zijn plaats blijft.

Ontdek de app

Raz pro app
De app is duidelijk en overzichtelijk. Speel wat met de instellingen en de aanpassingen gebeuren vrijwel onmiddelijk. Heb je een tweede of derde Raz Pro!? Geen probleem, maak connectie via de app en speel opnieuw wat met de instellingen.

De meest geavanceerde remsensor technologie

De Raz Pro maakt gebruik van de hoogste nauwkeurigheid op 6 assen gebasseerde bewegingspositie technologie, waardoor hij zich duidelijk onderscheid van de meeste remlichten op de markt.
Dit betekend dat u de Raz Pro onder verschillende hoeken kan monteren en zelfs op een schuin frame!
 
Image

Wat zit er in een doos

Image
Image
  • Raz Pro achterlicht
  • Usb Magnetische oplaadkabel
  • RX1 beugel
  • Instructieboekje
  • 2 sets rubberen bevestigingsringen
  • 1 rubberen helmbevestigingskussen
  • 1 rubberen zadelpenbevestigingskussen

Raz Pro bestellen

Ontwerp en functies

Het heeft ons meer dan 3 jaar gekost om Raz Pro te ontwikkelen, engineeren en ontwerpen. We hebben letterlijk de tijd genomen om het product tot leven te laten komen en het grondig te laten testen en feedback te verzamelen van allerlei prototype's.

De productie van elke Raz Pro ondergaat 60 sec laseredgen en heeft een uigebreide waterdichting( IP68) en ondergaat tevens druk en duurproeven waardoor we er zeker van zijn dat Raz Pro onder extreme nattigheid gewoon zal blijven werken.

Als resultaat krijgt u van ons een betrouwbare metgezel voor al jouw fietstochten ongeacht het weer of terrein.
 
Raz Pro detail
Raz Pro is zo klein mogelijk gemaakt, 41mm in diameter en minder dan 20mm in dikte zonder bevestiging. Er is één multifunctionele knop op de lamp aanwezig die je vervolgens met één druk op de knop aanzet en waarna je door elke druk op de knop door de verschillende verlichtingsmodussen surft. De knop gedurende 2 seconden indrukken schakelt de lamp uit, hierdoor onthoud Raz jou laatst ingestelde modus.

Verder zijn er twee andere opvallende fysieke kenmerken aanwezig. Ten éérste het twist-lock uitsteksel dat in de houder(s) steekt. Ten tweede de kleine magnetische connector om het opladen ongeloofelijk eenvoudig te maken en om waterschade te voorkomen door een open systeem.

De meeste achterlichten hebben een vrij standaard aantal functies in gebruik, Raz Pro voegt hier een heleboel extra functies aan toe!

Waaronder!

- Aan/uit/lichtmodus knop
- Oplaadconnector
- Bevestigingshouder
- 8 flitsfuncties FLITS/DUBBELE FLITS/3 DUBBELE FLITS/LANGZAME FLITS/AANHOUDEND/SOS/KOMMEET/FIREWORM

Extra aanvullende functies

- Werkt samen en gaat op zoek naar andere lampen om zichtbaarheid van de fietsers te vergroten.
- Remwaarschuwing en versnellingsmeters
- Bump alert (detecteert grote hobbels/putten/verkeersdrempels) geeft een fel wit licht als waarschuwing voor fietsers achter jou.
- Auto wake-up + time-out functie en wordt wakker vanzodra Raz Pro beweging merkt.
- Lichtsensor kan automatisch aangaan afhankelijk van de hoeveelheid licht. 

App controle

Image
- Full colour kiezer
- Flitsbesturing (kies alleen de lichtmodussen waarheen u doorheen wil schakelen met de fysieke knop)
- Scenario : selecteer Weg/MTB/Helm/waarschuwingslichten
- Aan/uit remwaarschuwing
- Lichtdetectie en obstakeldetectie
- Team up : Schakel functie aan/uit / wachtwoordcontrole
- Reset en Firmware updates instelling

Uiteraard eerst je Raz Pro opladen via de meegeleverde magnetische usb kabel.
Afbeeldingsresultaat voor emoticon knipoog gif

 

Reviews en meer

Instructie video's

Raz Pro bestellen

Image

Winkel informatie

Bikedotcom

stickypod-benelux

Dorpstraat 22, 3060 Bertem, België

BTW : 0834.123.883

Rek.nr. BE55 6511 6405 0244 Swift code : KEYTBEBB

Contacteer ons

info@sticky-pod.be

+32 495.765.484

Openingsuren

Webshop 24h/24h

Afhalen na afspraak

Over ons

Fietsers onder elkaar,... Check over ons.